Η Εταιρία

Σας καλωσορίζουμε στο Savra-Loussati.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων με ποιότητα, πρωτοτυπία και κυρίως, προσιτές τιμές.  

Ένα χώρο γεμάτο με σχέδια, στυλ, συμβουλές και προτάσεις για τα αξεσουάρ που από μόνα τους μπορούν να τελειοποιήσουν ακόμη και το πιο απλό μας ντύσιμο: Τα κοσμήματα.  

Για εμάς ένα κόσμημα δεν είναι ποτέ αρκετό! Θέλουμε πολλά και τα θέλουμε όλα! Αγαπάμε τη δημιουργία και τη μόδα, ενώ ταυτόχρονα δεν πιστεύουμε στη μαζική παραγωγή. Όπως κάθε γυναίκα είναι μοναδική, μια πραγματική ντίβα του κόσμου, έτσι και τα περισσότερα κοσμήματά μας είναι μοναδικά, δημιουργημένα για κάθε ξεχωριστή γυναίκα...  

Αφήνουμε ελεύθερη την έμπνευση και τη φαντασία μας να ταξιδεύουν και ψάχνουμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περιηγηθείτε λοιπόν στο χώρο μας, δείτε τί έχουμε σχεδιάσει και ταυτόχρονα δώστε μας έμπνευση να δημιουργήσουμε για εσάς προσωπικά. Πώς; Στείλτε μας μια φωτογραφία σας, η οποία να πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύει ή να σας αρέσει πολύ, με λίγες πληροφορίες για εσάς κι εμείς θα σας προτείνουμε και θα δημιουργήσουμε, εφόσον το επιθυμείτε, το απόλυτα δικό σας κόσμημα! Το δικό σας όνομα, το δικό σας προσωπικό σχέδιο!  

Εμπιστευθείτε μας λοιπόν ντίβες του κόσμου, γιατί ως γνωστόν τα...λούσα (και παρεπτόντως προσωπική μου άποψη και τα...παπούτσια!!!) δεν είναι ποτέ αρκετά για μια γυναίκα!

Πάντα Στυλάτες,

Savra-Loussati 

by Amalia Armeni