Πολιτική Απορρήτου

Η "DATANODE” διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, να ενημερώνει και να βελτιώνει την ιστοσελίδα της, τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, την παρούσα πολιτική, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερώνεται σχετικά το παρόν κείμενο. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα των πελατών που απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Εταιρίας.

Η “DATANODE” δημιούργησε τον συγκεκριμένο ιστότοπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για το σκοπό αυτό απαιτείται, όπως είναι λογικό, η παροχή συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών, οι οποίες εκούσια παρέχονται από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες αυτές προστατεύονται από την Εταιρία και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους. Η Εταιρία δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το Savra-Loussati.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του. 

Το αρχείο που δύναται να τηρεί η Εταιρία και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών, τα οποία περιέρχονται σε γνώση της μέσω των παραγγελιών που υποβάλλονται στον ιστότοπο, χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται από την Εταιρία, προκειμένου οι χρήστες να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, εξυπηρέτηση - διευκόλυνση των συναλλαγών τους και εκτέλεση των παραγγελιών τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρία έχουν μόνο σκοπούς διαχείρισης πελατολογίου, μέτρηση επισκεψιμότητας, έρευνας προϊόντων για τις απαιτήσεις των πελατών και σκοπούς marketing (π.χ. ενημέρωση για νέα προϊόντα, κλπ.).

Η Εταιρία εφαρμόζει τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τη Διεθνή και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, όπως αυτή έχει ενσωματωθεί στο Ελληνικό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η Εταιρία δηλώνει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά τους στοιχεία και τις πληροφορίες που τους αφορούν. Τα προσωπικά στοιχεία κάθε χρήστη διαγράφονται οριστικά μόνο ύστερα από αίτησή του.

Σε περίπτωση που δοθεί ψευδής ηλεκτρονική διεύθυνση ή διαπιστωθεί προσπάθεια υποκλοπής ταυτότητας άλλου πελάτη κατά την αποστολή online πληροφοριών που έχουν ζητηθεί, όλες οι πληροφορίες -καθώς επίσης και το IP address- θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της Εταιρίας μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με την πολιτική απορρήτου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.