Όροι & Προϋποθέσεις

Ο δικτυακός τόπος  www.Savra-Loussati.gr, δημιουργήθηκε από την Εταιρία "DATANODE" και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της, σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 "Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας" (όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα, για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους χρήστες. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Το www.Savra-Loussati.gr επιχειρεί τα μέγιστα για την πιστότερη αποτύπωση των προϊόντων του με την παροχή φωτογραφιών, περιγραφών και γενικότερων πληροφοριών. Στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Επιπλέον τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, συχνά κατασκευασμένα με μή τυποποιημένα ως προς το σχήμα και το χρώμα υλικά, όπως ημιπολύτιμους λίθους ή άλλα. Αυτό έχει μερικές φορές ως συνέπεια μικρές αποκλίσεις μεταξύ της φωτογραφίας και του τελικού προϊόντος. Οι πελάτες παρακαλούνται, εφόσον διαπιστώνουν ότι υπάρχει εν λόγω σφάλμα, να επικοινωνούν με την Εταιρία.

Πνευματικά Δικαιώματα

Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται υλικό, εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών και όποιο άλλο περιεχόμενο, που ανήκει στο www.Savra-Loussati.gr και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) αποτελούν πενυματική ιδιοκτησία της "ΤDATANODE " και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της Εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. 

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες λαμβάνονται μόνο εγγράφως μέσω διαδικτύου, μετά τη συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.Savra-Loussati.gr. Ο πελάτης θα πρέπει να δημιουργήσει καρτέλλα εγγραφής στην ιστοσελίδα, έτσι ώστε να εισάγει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εγκυρότητα, αλλά και την αποστολή της παραγγελίας του (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κωδικό εισόδου-username- και τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας -password). 

Οι παραγγελίες ισχύουν μόνο εφόσον γίνουν δεκτές από το σύστημα (Επιβεβαίωση Καταχώρησης) και αποσταλεί στο mail του πελάτη σχετική ενημέρωση. Ο αριθμός επιβεβαίωσης είναι και ο κωδικός αναφοράς που θα ισχύει μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος και απαιτείται να αναφέρεται σε τυχόν επικοινωνία του πελάτη με την Εταιρία. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί Επιβεβαίωση Καταχώρησης εντός 8 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας, ο πελάτης καλείται να ενημερώσει άμεσα εγγράφως την Εταιρία για το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων του www.Savra-Loussati.gr περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ (24%). 

Ελλάδα: Χρέωση 3€ για Αθήνα / 4,00€ εκτός Αθηνών (μεταφορικά)

Εξωτερικό: Σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής & κατόπιν συνεννόησης.

Όσον αφορά σε προσφορές που τυχόν υπάρξουν, οι τιμές αλλά και τα προϊόντα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σημειώνεται ότι στα προϊόντα προσφοράς δεν γίνονται αλλαγές.

Τρόποι Πληρωμής:

Η πληρωμή πραγματοποιείται με Τραπεζική κατάθεση:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5071 031658 431 

IBAN: GR 37 0172 0710 0050 7103 1658 431

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί στο σύστημα της Εταιρίας μπορεί να γίνει με σχετική ενημέρωση της Εταιρίας. Ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξης της παραγγελίας θα υπάρξει και ενημέρωση για την επίλυση του θέματος. Εάν όμως η ακύρωση γίνει εφόσον η παραγγελία ήδη βρίσκεται στην Εταιρία αποστολής (courier) -πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται και με τον κωδικό παραλαβής- ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα μεταφορικά έξοδα (παραλαβή από τον ίδιο και ταυτόχρονα της επιστροφής τους στην Εταιρία).

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα ή έχουν εξαντληθεί κατά την υποβολή της παραγγελίας, δεδομένου ότι τα προϊόντα είναι χειροποίητα και δημιουργούνται σε περιορισμένες εκδόσεις, θα γίνεται αντικατάσταση ή ειδική παραγγελία για κάποιο άλλο προϊόν, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.